Despre noi


Bine te-am găsit!

Suntem INTELLIGENT LOGISTIK - EXPRESS COURIER și ne propunem să fim pentru tine acel partener pe care te-ai încăpățânat pe bună dreptate să continui să îl cauți, livrând, dincolo de coletele agreate, încredere și devotament.

Chiar dacă suntem noi pe piața de profil, am avut grijă să adunăm în prealabil suficienți ani de experiență în domeniu, echipa noastră fiind formată din unii dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul serviciilor de distribuție. Acesta este de altfel motivul pentru care venim acum atât cu un "know how" de invidiat cât și cu dorința de a propune o abordare nouă, centrată pe client și implicit pe tine!

Pornit din dorința de a demonstra că serviciile de curierat pot fi cu adevărat îmbunătățite, INTELLIGENT LOGISTIK înseamnă în acest moment asumarea tuturor termenelor, disponibilitatea către proiecte noi și un client service ireproșabil, principalul element care simțim că ne diferențiază de întreaga piață de curierat din România.

Serviciile noastre includ livrarea în 24h pe raza Bucureștiului si Ilfov, oferind opțiunea de a plasa comenzi online dar și o variantă de tracking eficientă, pentru ca fiecare client să poată fi la curent în orice moment cu statusul coletului expediat ori a celui căreia urmează să-i fie livrat.

În speranța că am reușit să răspundem eficient întrebării "de ce o nouă firmă de curierat în România?", îți mulțumim pentru că ai ales să faci parte din comunitatea noastră și îți promitem faptul că vei fi pentru noi mai mult decât un client. De fiecare dată.Echipa Intelligent Logistik - EXPRESS COURIER